Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Den Ultimata Garderoben för Seglaren

 Att välja rätt kläder när man seglar är avgörande för både komfort och säkerhet till sjöss. Här är en guide till den ultimata garderoben för seglaren, med fokus på funktion och användbarhet.


Seglarbyxor med förstärkningar
Seglarbyxor är en nyckelkomponent i en seglares garderob. Vi rekommenderar att välja snabbtorkande material som tål saltvatten och UV-strålning. Förstärkningar vid knän och säte ger extra skydd mot slitage när du rör dig runt på däck. 

Här hittar du våra Seglarbyxor för herr och våra Seglarbyxor för dam


Tekniska skjortor och tröjor
Välj skjortor och tröjor som har fukttransporterande egenskaper för att hålla dig torr och bekväm. UV-skyddande material är också viktigt för att skydda din hud mot solens skadliga strålar, främst under sommarmånaderna ute på vattnet.

Här hittar du våra Skjortor & tröjor för herr och våra Skjortor & tröjor för dam


Vind- och vattentäta seglarjackor
En seglaracka som är vind- och vattentät är oumbärlig för att skydda dig mot väderförhållanden som kan förändras snabbt till sjöss. Se till att jackan är både lätt och följsam för att ge dig full rörelsefrihet under aktiviteter som kräver det.

Här hittar du våra Seglarjackor för herr och våra Seglarjackor för dam


Accessoarer
Tillbehör som hattar med breda brätten för solskydd och solglasögon med polariserade linser för att minska reflektioner från vattnet är viktiga. Likaså är halkfria skor med bra grepp avgörande för att hålla dig säker och bekväm ombord.

Här hittar du våra Accessoarer för herr och våra Accessoarer för dam


Flytväst
En säkerhetsdetalj som är avgörande. Välj en bekväm och godkänd flytväst som är lämplig för de vattenförhållanden där du seglar. Se till att den är lätt att bära och röra sig i, men ändå tillräckligt robust för att ge nödvändigt skydd vid behov.

Här hittar du alla våra Flytvästar


3 viktiga funktioner att tänka på när du bygger din garderob

  1. Säkerhet - Förstärkningar och specialmaterial som UV-skydd och vattentäta egenskaper skyddar dig mot de element som du möter till sjöss, vilket är avgörande för din säkerhet och hälsa.
  2. Komfort och rörelsefrihet - Kläder som är gjorda av tekniska material och är designade för segling ger dig komfort och rörelsefrihet under långa seglatser.
  3. Hållbarhet - Genom att investera i högkvalitativa plagg som är lätta att underhålla och reparera, kan du förlänga livslängden på dina kläder och minska din miljöpåverkan genom att undvika överkonsumtion.


Trelagersprincipen
Lager-på-lager med rätt material på rätt plats håller dig varm samtidigt som det andas och håller dig sval. De tre lagren gör det lättare för din kropp att reglera kroppstemperaturen. Såhär bygger du din klädsel enligt trelagersprincipen

Sommarens essentiella plagg

Under sommaren är rätt kläder nyckeln till att verkligen njuta av båtlivet. Snabbtorkande material gör det smidigt att hantera kläderna ombord, vilket är ett stort plus när du vill fokusera på att ha kul. Kläder som är vindtäta, vattentäta och ventilerande är också oumbärliga, eftersom de hjälper till att hålla dig torr och varm under snabbt skiftande väderförhållanden. Med rätt utrustning är du redo för en sommar till sjöss och alla äventyr som den har att erbjuda!

Kläder för män
Kläder för dam
Solskydd
Flytväst

Sjökläder för alla äventyr

Oavsett om du seglar offshore, inshore nära kusten, coastal eller deltar i racing, finns det specifika behov som varje kategori kräver. För dig som älskar den marina livsstilen, är det också viktigt att ha funktionella och stilrena plagg. När temperaturen sjunker kan ett bra underställ göra hela skillnaden, och rätt accessoarer kan inte bara komplettera din stil utan också ge nödvändigt skydd och komfort. Med rätt val för varje situation är du alltid utrustad och redo för alla äventyr till sjöss, oavsett årstid.

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord