Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Säkerhet

Populära filter
Varumärken
Sortera efter
Alla filter
Alla filter
Produkter: 426
Visar av produkter

Personlig säkerhetsutrustning

Båtlivet börjar med säkerhet ombord på båten med ordentlig och rätt säkerhetsutrustning. Det räcker sällan att bara använda flytväst. Skulle olyckan vara framme gäller det att ha livboj, livlina, överlevnadsdräkt, första hjälpen och mycket mer. Det krävs helt enkelt att man är redo för alla utmaningar som havet kan ge en. Vi vill att alla ska vara trygga på båten och vid vattnet, säkerheten är lika viktigt oavsett hur stor båten är. Flytvästen bör helst sättas på innan du går ombord på båten, olyckor kan ske även i hamnen eller på grundare vatten. Det är viktigt att både vuxna och barn bär räddningsvästar så att de vuxna kan hjälpa barnen i en nödsituation till sjöss. Vi erbjuder ett brett utbud av säkerhetsutrustning till dig, din hund och dina barn. I vårt sortiment hittar du bland annat livsflottar, flytvästar/räddningsvästar, överlevnadsdräkter för både barn och vuxna. Vi erbjuder även utrustning som repstegar, nödsignaler, nödljus, nödsändare, brandsläckare, brandlarm och livlinor.

Säkerhetsutrustning till båt

När du har köpt din personliga säkerhetsutrustning är det dags för att skydda din båt mot stölder. För att förebygga detta krävs det bland annat ett ordentligt motorlås, och även en vattentät spårsändare. Rätt utrustning kan betala sig själv i längden, du kan till exempel få premiereduktion på din försäkring, slippa betala eller riskera värdeminskning på din båt. Om du skulle hamna i sjönöd är det viktigt att båten är utrustad med rätt säkerhetsutrustning för din och andras säkerhet. Du kan till exempel utrusta din båt med radarreflektorer och signalhorn som underlättar för andra att upptäcka din båt vid ett strömavbrott.     

Om du har frågor eller behöver vägledning när det kommer till vilken säkerhetsutrustning du ska välja, är du välkommen att kontakta Watskis kundtjänst

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord