Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Samarbeta med Watski

Watski tror på att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med olika organisationer, föreningar och företag. Vi tror att genom att arbeta tillsammans kan vi nå våra gemensamma mål och skapa positiva resultat för alla inblandade parter.

Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners, inklusive segelklubbar och företag inom båt- och maritimindustrin. Våra samarbeten sträcker sig över olika områden, som eventsponsring, produktutveckling och marknadsföring.

Vi är alltid öppna för nya samarbeten och ser fram emot att hitta nya möjligheter att samarbeta med organisationer och företag som delar våra värderingar och visioner.

Projekt

Inget samarbete är för litet eller för stort för oss. Om du har ett spännande projekt på gång som är relaterat till våra produkter och om du är villig att skriva en artikel, filma, ta bilder eller marknadsföra Watski på något sätt, finns det stor chans att vi vill sponsra dig på ett eller annat sätt! Det kan handla om renovering av en båt, ''van'', husbil eller om du ska genomföra en installation som kan vara intressant att dokumentera. Kanske ska du delta i en tävling eller ett evenemang som behöver sponsorer. Kontakta vår kundservice så tar vi det därifrån.

Föreningar

Watski brinner för föreningslivet och stöttar det gärna så gott vi kan. Det kan handla om allt från att hjälpa till att uppdatera föreningarnas räddningsvästar till sponsrade priser för klubbaktiviteter.

Några av våra samarbeten

Gästhamnsguiden

Gästhamnsguiden ger dig information om drygt 400 klassificerade gästhamnar i hela landet. Dels i den tryckta guiden, Nordens största, som delas ut till alla Svenska Kryssarklubbens medlemmar samt gratis i hamnarna.

Guiden är framförallt en informationskälla för dig som båtgäst. Här kan du hitta all nödvändig information om Sveriges gästhamnar. Men den är också redaktionellt styrd i form av artiklar och reportage om öar och upplevelser. Svenska gästhamnar står inför en kraftig utvecklingsfas. Sedan 2001 har antalet gästnätter ökat från 900 000 till 1,7 miljoner.

Läs mer om samarbetet här

Swepelago

SwePelago är ett modernt och nytänkande logistikföretag med nära anknytning till Stockholms skärgård.

Företagets mål är att långsiktigt och hållbart erbjuda transporter i skärgårdsmiljö och vara den självklara partnern för e-handlare som vill erbjuda sina varor till kunder med båtförbindelse. Idag levererar SwePelago varor bla. åt MatHem och Apotea i Stockholms skärgård med strålande framgång.

Läs mer om samarbetet här

Sjöassistans

Sjöassistans är Sveriges största rikstäckande nätverk till sjöss som helt fokuserar på att assistera båtägare som har problem med båten som inte innefattar fara för liv.

Sjöassistans medlemskap ger dig kostnadsfri assistans till sjöss när olyckan är framme och när båten blivit obrukbar utanför sin egen hemmahamn. Med en trafikcentral som är bemannad dygnet runt, årets alla dagar, och med ca.  550 yrkesskeppare/assistansbåtar i sitt nätverk, assisterar de årligen ett par tusen båtägare runt hela Sveriges kust och i insjöarna Vänern, Vättern och Mälaren.

Läs mer om samarbetet här

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord