Stäng
Meny
Kundvagn
Meny

Sjöassistans

Sjöassistans är ett rikstäckande nätverk till sjöss som helt fokuserar på att assistera båtägare som har problem med båten som inte innefattar fara för liv.

Sjöassistans hjälper till vid alla tillfällen där båten blivit obrukbar utanför sin egen hemmahamn. Med en trafikcentral som är bemannad dygnet runt, årets alla dagar, och med ca. 550 assistansbåtar sitt nätverk, assisterar de årligen ett par tusen båtägare runt hela Sveriges kust och i insjöarna Vänern, Vättern och Mälaren.

Under säsongen 2020, erbjuder Watski sina kunder en gratis provperiod med Sjöassistans. När du handlar i vår nätbutik kan du anmäla intresse för en månads kostnadsfri medlemskap* med Sjöassistans Redo. Om du hellre vill, så kan du istället trygga hela båtsäsongen direkt med Sjöassistans PLUS med 300 kr i rabatt –  I Sjöassistans PLUS ingår under ett helt år både assistans och en sällsynt bra tilläggsförsäkring som täcker det mesta som kan hända med din båt.

Du anmäler intresset vid kassan genom ett kryss i rutan och blir sedan kontaktad av Sjöassistans för att registrera dig för tjänsten.

*OBS! Gratismånaden måste ha startdatum senast 1 juli 2020

Läs mer om Sjöassistans här

Logga In

Är du tidigare återförsäljare hos Watski så ska du nu logga in på www.nautec.se