Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Vi upplever leveranssvårigheter p.g.a COVID-19. Din leverans kan därför bli försenad. Läs mer här.

OM OSS

WATSKI - IT'S ALL ABOUT PASSION!

Watski är nordens ledande nätbutik inom båttillbehör. Vi levererar till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi är kända för våra snabba leveranser, smidig och flexibel betalning och utmärkt service. Vårt huvudkontor och logistikcenter finns i Malmö.

Watskis breda sortiment består av starka varumärken och ett prisvärt bassortiment, som är specifikt framtaget för båtägarna inom Norden. I sortimentet finns tusentals produkter för en aktiv fritid med hav, sjö och strand i fokus. Läs mer om våra leveransvillkor under avsnittet Vanliga Frågor: https://www.watski.se/faq

Watskis historia

Företaget har långa anor, de äldsta rötterna är skeppshandlaren Albert Herman Gotthardt, som etablerade AB Herman Gotthardt 1916 i Malmö. En annan del är Vattenskidspecialisten på Erstagatan i Stockholm som växte till den frivilliga fackkedjan Watski under 1970-talet. De två rötterna blev samma företag i slutet av 80-talet, och 2004 bytte företaget namn från AB Herman Gotthardt till Watski. I oktober 2019 delades verksamheten i två delar. Watski fortsätter som webbutik som levererar båttillbehör till sina nordiska kunder via nätbutik. Den andra delen kommer att leverera båttillbehör till nordiska återförsäljare och går under namnet Nautec.

Välkommen till Watski – it’s all about passion!