Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Watski - It's all about passion!

Watski är nordens ledande nätbutik inom båttillbehör. Vi levererar till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi är kända för våra snabba leveranser, smidig och flexibel betalning och utmärkt service. Vårt huvudkontor och logistikcenter finns i Malmö.

Watskis breda sortiment består av starka varumärken och ett prisvärt bassortiment, som är specifikt framtaget för båtägarna inom Norden. I sortimentet finns tusentals produkter för en aktiv fritid med hav, sjö och strand i fokus. Läs mer om våra leveransvillkor under avsnittet Vanliga Frågor: https://www.watski.se/faq

Watski teamet

Produkt & Kundeservice

 • Max - Product Manager

  Max har seglat hela livet och har både renoverat segelbåtar och motorbåtar men seglingen har alltid varit i fokus. Han har varit i båtbranschen i många år skött om Watskis sortiment de de senaste åren. På fritiden seglar han både kappsegling med tävlingsbåtar samt semesterseglar med sin egen båt.
 • Mattias - Customer Manager & Product Specialist

  Mattias började båtlivet tidigt med familjeseglingar som utvecklades vidare till ett stort intresse av jollesegling. Efter att ha arbetet med att hjälpa kunder i båtbutik i många år, gjort installationer så arbetar han nu med att utveckla Watskis sortiment samt med kundtjänsten. På fritiden lockar naturen. Både hav, skog och fjäll.
 • Jonas - Technical Customer Care Specialist

  Jonas uppskattar naturens lugn och gillar teknik, snabba bilar och det egna spabadet… inte nödvändigtvis i den ordningen. Han står gärna vid grillen oavsett årstid och väder.
 • Albert - Customer Support

  Albert är idrottsintresserad och har ett intresse för vattensporter. Han har alltid varit intresserad av båtar och skärgårdsverksamhet och har jobbat på olika båtunderhålls arbeten sen liten. Albert har även en militär bakgrund inom marinen.  

Marknad & IT

 • Therese - COO

  Therese är verksamhetschef och har varit på Watski i över 4 år. Hon kommer från ön Hitra i Trøndelag, Norge, men har bott i Malmö, Sverige i 12 år. Uppvuxen med båtliv och njuter av att vara ute med familjen.
 • Tim - E-commerce Manager

  Vattensport i alla dess former har länge varit en stor del av Tims liv men allra helst spenderar han fritiden på sin vindsurfingbräda. Ett tvärt kast till skogens lugn är också något han värderar högt.
 • Oda - Kundservicechef & Grafikansvarig

  Oda är född och uppvuxen på norska kusten där båtlivet har varit en central del av livet. Detta tack vare hennes far och farfar som tog med henne ut på havet i tidig ålder. Hennes största intresse är grafisk design.
 • Johan - CTO

  Johan har varit på Watski i 8 år och har en stor passion för allt Webb, Tech och IoT. På fritiden så spelas det en hel del golf och orimligt mycket tid spenderas framför grillen.
 • Aniko - Web Developer

  Aniko är en senior webbutvecklare med mer än 20 års erfarenhet. Hennes passioner är programmering och resor. Hon har dykcertifikat och tycker om att utforska under vattnet.

Watski Dogs

 • Alvin

  Voff! Alvin är en dansk svensk gårdshund som är full av energi. Det bästa han vet är att sova på soffan med sin favoritnalle.
 • Signe

  Signe är en Engelsk Cocker Spaniel som är bestämd och envis, hon har ett brinnande intresse av att bli kliad på magen och att tugga sönder rep.

Watskis historia

Företaget har långa anor, de äldsta rötterna är skeppshandlaren Albert Herman Gotthardt, som etablerade AB Herman Gotthardt 1916 i Malmö. En annan del är Vattenskidspecialisten på Erstagatan i Stockholm som växte till den frivilliga fackkedjan Watski under 1970-talet. De två rötterna blev samma företag i slutet av 80-talet, och 2004 bytte företaget namn från AB Herman Gotthardt till Watski. I januari 2012 lanserade Watski sin e-handelsverksamhet. Oktober 2019 delades verksamheten i två delar. Watski fortsätter som webbutik som levererar båttillbehör till sina nordiska kunder via nätbutik. Den andra delen kommer att leverera båttillbehör till nordiska återförsäljare och går under namnet Nautec.

Välkommen till Watski – it’s all about passion!