Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

Villkor för medlemskap

Medlemskap och registrering

För att bli medlem i Watskis kundklubb, måste du ha fyllt 18 år. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i kundklubben. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet i Watskis Kundklubb är kostnadsfritt.

Du registrerar ditt medlemskap genom att anmäla ditt namn och din mejladress samt skapar ett lösenord på www.watski.se/om-oss/kundklubb. Via en personlig inloggningsfunktion, som du själv skapar, har du möjlighet att tex. spara inköpslistor på hemsidan. Som inloggad får du tillgång till ”Mina Sidor” med ett personligt anpassat innehåll och för dig, relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och erbjudanden. Du kan också se din köphistorik och kvitton från tidigare köp, samt hantera dina inställningar och uppgifter. Via hemsidan registreras ditt medlemsköp genom att du loggar in innan köpet slutförs.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation

Genom Watskis kundklubb får du personligt anpassad kommunikation med såväl personliga som generella förmåner och medlemserbjudanden, som är baserade på din köphistorik samt de produkter som du har visat intresse för. Vi kommunicerar vanligtvis med dig via e-post, SMS eller per post men använder oss även av tredje parts marknadsföring, så som Facebook.

Genom att vara inloggad, kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och om så önskas ändra dina inställningar. Observera att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar av marknadsföring i sociala nätverk. Där behöver du själv ändra inställningarna på respektive konto.

Baserat på de uppgifter vi samlar in om dig till exempel köp- och klickhistorik, ålder, kön, bostadsort och angivna preferenser, intressen och beteenden gör vi en analys på segments- och individnivå. De insikter vi får från analysen kan komma att ligga till grund för den kommunikation, erbjudanden, förmåner, inspiration och produktrekommendationer som du erhåller från oss. Insikterna kan även användas för att utveckla vårt produkt- och tjänstesortiment och vår hemsida. Genom våra analyser och insikter undviker vi att förmedla information till dig som du skulle kunna uppfatta som ointressant eller onödig.

Vårt poängsystem

* = Kommer under 2022. Information kommer att skickas via e-post när förmånen är aktiverad.
Nivå 1: 0 - 3999 p
Medlemserbjudanden på din medlemsnivå
Förtur till Black Friday och Blue weekend
Nivå 2: 4000 - 14 999 p
Medlemserbjudanden på din medlemsnivå
Förtur till Black Friday och Blue weekend
Medlemserbjudanden på din medlemsnivå
Förtur till Black Friday och Blue weekend
-25% på våra tjänster
60 dagars returrätt
Nivå 4: 25 000 p -
Medlemserbjudanden på din medlemsnivå
Förtur till Black Friday och Blue weekend
-25% på våra tjänster
60 dagars returrätt
Fri frakt - gäller inte hemleverans

Behandling av personuppgifter

Genom att registrera dig för medlemskap samt för att kunna uppfylla villkoren för medlemskap i vår kundklubb, kommer dina personuppgifter att behandlas av Watski. De analyser vi genomför innebär också att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera och förbättra våra sortiment och tjänster och de system som de tillhandahålls i som t.ex. genom felsökning, dataanalys, utveckling, testning och liknande. Du kan läsa vår fullständiga cookies och sekretesspolicy här

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Watski AB med organisationsnummer 559218-8949 och säte i Malmö, Sverige. Du kan även kontakta oss på kundservice@watski.se om du har frågor gällande hanteringen av dina personuppgifter

Ändring av medlemsvillkor

Watski förbehåller sig rätten att förändra de förmåner och erbjudanden i kundklubben över tid. Uppdatering av villkor träder i kraft i samband med att de publiceras på vår webbsida där de senaste villkoren alltid finns eller att du erhåller dem via e-post. För det fall du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart säga upp ditt medlemskap. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringarna träder i kraft och vi kommer även förklara innebörden av ändringarna.

Avslutande av medlemskapet

Ditt medlemskap i Watskis kundklubb gäller tills vidare eller tills du eller Watski AB säger upp det. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att kontakta vår kundtjänst. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. I samband med att ett medlemskonto raderas, raderas även insamlade poäng samt medlemsförmånerna.

Har du några frågor kring våra villkor?

Vi besvarar dina frågor gärna, skicka in de via mail: kundservice@watski.se