Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Medlemskap och registrering

För att bli medlem i Watskis kundklubb, måste du ha fyllt 18 år. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i kundklubben. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet i Watskis Kundklubb är kostnadsfritt.

Du registrerar ditt medlemskap genom att anmäla ditt namn och din mejladress samt skapar ett lösenord på www.watski.se/om-oss/kundklubb.


Förmåner, erbjudanden och kommunikation

Som medlem i kundklubben får du extra förmåner, erbjudanden och förhandsinformation. På Mina Sidor kan du spåra dina paket, se din köphistorik och kvitton från tidigare köp samt dina sparade favoriter. Som medlem har du även möjlighet att begära offerter och lämna omdömen på dina produkter. Vi kommunicerar vanligtvis med dig via e-post, SMS eller per post men använder oss även av tredje parts marknadsföring, så som Facebook.

Genom att vara inloggad, kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och om så önskas ändra dina inställningar. Observera att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar av marknadsföring i sociala nätverk. Där behöver du själv ändra inställningarna på respektive konto.

Baserat på de uppgifter vi samlar in om dig till exempel köp- och klickhistorik, ålder, kön, bostadsort och angivna preferenser, intressen och beteenden gör vi en analys på segments- och individnivå. De insikter vi får från analysen kan komma att ligga till grund för den kommunikation, erbjudanden, förmåner, inspiration och produktrekommendationer som du erhåller från oss. Insikterna kan även användas för att utveckla vårt produkt- och tjänstesortiment och vår hemsida. Genom våra analyser och insikter undviker vi att förmedla information till dig som du skulle kunna uppfatta som ointressant eller onödig.


Behandling av personuppgifter

Genom att registrera dig för medlemskap samt för att kunna uppfylla villkoren för medlemskap i vår kundklubb, kommer dina personuppgifter att behandlas av Watski. De analyser vi genomför innebär också att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera och förbättra våra sortiment och tjänster och de system som de tillhandahålls i som t.ex. genom felsökning, dataanalys, utveckling, testning och liknande. Du kan läsa vår fullständiga cookies och sekretesspolicy här

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Watski AB med organisationsnummer 559218-8949 och säte i Malmö, Sverige. Du kan även kontakta oss på kundservice@watski.se om du har frågor gällande hanteringen av dina personuppgifter


Ändring av medlemsvillkor

Watski förbehåller sig rätten att förändra de förmåner och erbjudanden i kundklubben över tid. Uppdatering av villkor träder i kraft i samband med att de publiceras på vår webbsida där de senaste villkoren alltid finns eller att du erhåller dem via e-post. För det fall du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart säga upp ditt medlemskap. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringarna träder i kraft och vi kommer även förklara innebörden av ändringarna.


Avslutande av medlemskapet

Ditt medlemskap i Watskis kundklubb gäller tills vidare eller tills du eller Watski AB säger upp det. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att kontakta vår kundtjänst. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. I samband med att ett medlemskonto raderas, raderas även insamlade poäng samt medlemsförmånerna.

Har du några frågor kring våra villkor?

Vi besvarar dina frågor gärna, skicka in de via mail: kundservice@watski.se

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord