Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

Säkerhetsutrustning Personlig säkerhet

Personlig säkerhet

Båtlivet börjar med säkerhet ombord på båten med ordentlig och rätt säkerhetsutrustning. Det räcker sällan att bara använda flytväst. Skulle olyckan vara framme gäller det att ha livboj, livlina, överlevnadsdräkt, första hjälpen och mycket mer. Det krävs helt enkelt att man är redo för alla utmaningar som havet kan ge en. Vi vill att alla ska vara trygga på båten och vid vattnet, säkerheten är lika viktigt oavsett hur stor båten är. Flytvästen bör helst sättas på innan du går ombord på båten, olyckor kan ske även i hamnen eller på grundare vatten. Det är viktigt att både vuxna och barn kan använda säkerhetsutrustningen ombord så de vuxna kan hjälpa barnen i en nödsituation och barnen de vuxna. Ju längre från kusten du ska åka, desto viktigare är det att tänka på säkerheten både för dig själv och dina passagerare. Med rätt utrustning och förberedelser kan du minimera riken för alvarliga olyckor till sjöss, framförallt om alla ombord inte besitter samma sjövana. Att alltid kolla igenom sin säkerhetsutrustning, så den är hel, innan man ger sig ut på havet är viktigt, framförallt om den har förvarats och inte använts på ett tag. Om du eller någon ombord på båten skulle ha otur och falla överbord, ger rätt säkerhetsutrustning er möjlighet att hjälpa personen i nöd. Modern säkerhetsutrustning är ofta bekväm att bära och har en snygg design. Den är också ofta säkrare än äldre modeller som av olika anledningar kanske inte längre fungerar som den ska. Om du köpt ny utrustning ska du alltid läsa manualer och instruktioner noggrant och i de fall det går, testa funktioner före användning till sjöss.   

Vi har samlat personlig säkerhetsutrustning i denna kategorin för att göra det så lätt som möjligt för dig. Här hittar du allt från livbojar och flytvästar till personliga nödsändare och livlinor.

Visa mer information om Personlig säkerhet
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
1852 Marine Quality (4)
Erreti (2)
Fell Marine (6)
Fristad Plast (7)
Helly Hansen (22)
Lalizas (hellas) Ltd (14)
Musto (4)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (32)
Viking Life-saving Equipment (1)
Wichard (3)
Du har sett 72 utav 148 produkter
Visa fler
Filtrera
Varumärken
1852 Marine Quality (4), Erreti (2), Fell Marine (6), Fristad Plast (7), Helly Hansen (22), Lalizas (hellas) Ltd (14), Musto (4), Osculati (1), Plastimo (4), Spinlock (32), Viking Life-saving Equipment (1), Wichard (3),
Varumärken
1852 Marine Quality (4)
Erreti (2)
Fell Marine (6)
Fristad Plast (7)
Helly Hansen (22)
Lalizas (hellas) Ltd (14)
Musto (4)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (32)
Viking Life-saving Equipment (1)
Wichard (3)