Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Gästhamnsguiden ger dig information om drygt 400 klassificerade gästhamnar i hela landet.

 Dels i den tryckta guiden, Nordens största, som delas ut till alla Svenska Kryssarklubbens medlemmar samt gratis i hamnarna. Hamnarna presenteras också i digital form, både på gasthamnsguiden.se och i våra appar.

Guiden är framförallt en informationskälla för dig som båtgäst. Här kan du hitta all nödvändig information om Sveriges gästhamnar. Men den är också redaktionellt styrd i form av artiklar och reportage om öar och upplevelser. Svenska gästhamnar står inför en kraftig utvecklingsfas. Sedan 2001 har antalet gästnätter ökat från 900 000 till 1,7 miljoner.

Nya stadsmarinor, restauranger, boenden och upplevelser kommer till i anslutning till hamnarna. Gästhamnen är porten till destinationen. Detta ställer krav på hamnarna då båtturismen ser annorlunda ut än tidigare. Gästerna ställer större och större krav på service och upplevelser i hamnarna. I den här utvecklingen ska Gästhamnsguiden spela en viktig roll. Genom att ge båtgästerna ett enkelt verktyg att få fram information om hamnarna hoppas vi kunna bidra till en bättre semester.

Helt ny app för Gästhamnarna i Sverige 2023

Nu när semestern närmar sig för många, och för vissa redan har börjat, är det vanligt för båtägare att tillbringa härliga timmar på sjön och besöka små, mysiga hamnar som de kanske inte tidigare har besökt.

Därför vill vi uppmärksamma Gästhamnsguidens nya app, där du kan läsa om 400 olika gästhamnar runt om i hela Sverige! I appen kan du hitta information om hamnens djup, länkar för bokningar, antal platser, de faciliteter som hamnen erbjuder och mycket mer.

Hitta detaljerad information om 400 gästhamnar i Sverige och få tillgång till nautiska sjökort, kartor och massor av destinationer och inspiration.

Gästhamnsguidens nya app hjälper dig att hitta rätt båtplats eller ställplats för din husbil och guidar dig rätt till de bokningstjänser du behöver

Hämta appen här

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord