Stäng
Meny
Kundvagn
Meny

Snappy

Snappy Teak-Nu är en lätt tvåstegs reningsprocess som kommer att förvandla ditt slitna teakdäck till att se helt nytt och gyllene ut utan behov av dyra, tidskrävande och destruktivt slipning. Efter applicering av produkten och efter nödvändiga steg, kommer dina däck ser ut dagen din båt kom ut ur fabriken. Du kan sedan välja att låta det bli naturligt grått med tiden eller att upprepa rengöringsprocessen med jämna mellanrum. Vill man skydd under en längre tid kan man behandla det med en sealer eller en olja.

Snappy Teak-Nu är en kraftfull renare, kommer det att ta bort alla typer av fläckar, spill och lacker utan att skada träet. Det är miljövänlig och det kommer inte att skada din båt om du följer instruktionerna. Varje steg är en kraftfull kemisk och måste hanteras med omsorg, men i kombination neutraliserar de varandra och producera en helt säker och icke-skadlig lösning.

Snappy Teak-Nu används i varven professionellt och segling entusiaster över hela världen.

Snappy

Visa mer information om Snappy
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Kategori
0 valda
Borstar (1)
Camping & Fritid (1)
Impregnering (1)
Inredningsdetaljer av teak (3)
Polish (1)
Specialrengöringsmedel (2)
Du har sett 8 utav 8 produkter
Logga In

Är du tidigare återförsäljare hos Watski så ska du nu logga in på www.nautec.se

Filtrera
Kategori
Borstar (1), Camping & Fritid (1), Impregnering (1), Inredningsdetaljer av teak (3), Polish (1), Specialrengöringsmedel (2),
Kategori
Borstar (1)
Camping & Fritid (1)
Impregnering (1)
Inredningsdetaljer av teak (3)
Polish (1)
Specialrengöringsmedel (2)