Fri frakt vid köp över 1000 kr
Över 55 000 nöjda kunder på nätet
Snabb leverans, 1-2 arbetsdagar
Kundvagn 0 kr (0)
Hem Rocna
Filtrera efter Rensa filter
Filtrera efter Kategori Rensa filter
Plogankare 3
Klar

Rocna

Rocna ankare designades av Nya Zeelands seglaren Peter Smith. Som har designat, byggt och seglat segelbåtar sedan början av 1960-talet. Under hela hans seglar liv har Peter upplevt samma förankrings problem som fortfarande finns i dag - att behöva ha med sig olika ankare. 

Rocna är ett riktig multi-purpose ankare som sätter sig och håller i de flesta havsbottnar, från mjuk lera till hård sand, lera, gräs, och kelp. Motståndskraftig mot väder och tidvatten skift, ankaret förblir stabilt och begraven. Hög säkerhet och prestanda då Rocna tror att en väl fungerande produkt ska byggas som en del, och dom tillbringar mycket tid och resurser på produktion och kvalitetskontroll för att säkerställa att så är fallet. Rocna ankare är konstruerade - och byggda - för styrka och hållbarhet.

Ankaret är även utformat så att det själv ska kunna rulla av ankarhållare för att slippa gå fram och  slänga i det. Varje Rocna ankare levereras med livstids garanti mot både brott och böjning utöver fabrikationsfel. Rocna ankare finns för alla båtstorlekar från dom allra minsta till dom allra största båtarna. Vill du att din båt ska ligga säkert för alla situationer som under dom soliga dagarna utanför hamnen och dom tuffa förhållandena du kan stöta på under en långsegling så är det Rocna du ska använda.

 

Filtrera efter
Sortera efter:
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Logga In
Användarnamn / E-post
Lösenord
Glömt lösenordet