Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Lagerflytten är igång, vilket tillfälligt resulterar i färre produkter på lager. Läs mer om flytten här.

El & Installation Landström 230V Landströmskablar

Landströmskablar

Landströmskablar är en viktig del av utrustningen för många båtar. De används för att ge båten ström från land, vilket är nödvändigt för att kunna använda elektriska enheter ombord som t.ex. kylskåp och belysning. Det finns olika typer av landströmskablar att välja mellan, så det är viktigt att välja en som passar just dina behov.

En vanlig typ av landströmskabel är den som är gjord av kopparledare. Koppar är ett bra val eftersom det är en bra ledare av elektricitet och har en lång livslängd. Det är också viktigt att välja en kabel med tillräckligt stor diameter för att kunna hantera den belastning som krävs.

När du ska installera en landströmskabel är det viktigt att följa alla säkerhetsföreskrifter. Det är också viktigt att se till att kabeln är ordentligt skyddad mot väder och vatten, så att den inte skadas eller blir ett säkerhetsrisk.

I slutändan är landströmskablar en nödvändig del av utrustningen för många båtar, och det är viktigt att välja en högkvalitativ kabel för att säkerställa att den fungerar som den ska och håller länge. Genom att välja rätt landströmskabel och installera den på ett säkert sätt kan du vara säker på att du alltid har tillgång till ström ombord på din båt, oavsett var du befinner dig.

Visa mer information om Landströmskablar
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (5)
SmartPlug (2)
Du har sett 18 utav 18 produkter
Filtrera
Varumärken
HABA (3), Marinco (3), Ratio (5), SmartPlug (2),
Varumärken
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (5)
SmartPlug (2)