Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny
Fritid & Komfort Friluftsliv Kylboxar

Kylboxar

En kylbox är en behållare som används för att hålla mat och dryck kall under långa perioder, såsom under utflykter med båten, semesterresor eller piknikar. Kylboxar finns i olika storlekar och former, från små, bärbara boxar till större modeller som kan rymma flera liter. De flesta kylboxar använder sig av ström för att kyla innehållet, men det finns även kylboxar som fungerar med isblock eller andra kylningsmedel.

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när man väljer en kylbox, till exempel storlek, vikt, material, kylteknik och pris. Det kan vara bra att tänka på hur mycket mat och dryck man behöver förvara och hur lång tid man planerar att ha kylboxen i användning. Man bör även tänka på hur den ska användas, till exempel om den ska bäras med sig eller placeras i en bil, husvagn eller i båten. Kylboxar med långtidskylning och god isolering är att föredra om man ska hålla maten kall under lång tid, medan boxar med snabbkylning och större kylkapacitet kan vara bra för att kyla ner större mängder mat och dryck på kort tid.

Det finns även kylboxar med olika tillbehör och funktioner, såsom låsbara lock, måttmärkning, inbyggd termometer och eluttag för att kunna använda boxen som ett litet kylskåp. Det kan vara bra att tänka på om man vill ha en kylbox med extrafunktioner eller om man bara behöver en enkel och grundläggande kylbox.

Kylboxar är ett bra alternativ för den som vill ha en enkel och bekväm lösning för att hålla mat och dryck kall under långa perioder. De finns i många olika storlekar, former och prisklasser, så det finns något för alla behov och plånböcker.

Visa mer information om Kylboxar
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
1852 Marine Quality (6)
Dometic (6)
Isotherm (6)
Du har sett 18 utav 18 produkter
Filtrera
Varumärken
1852 Marine Quality (6), Dometic (6), Isotherm (6),
Varumärken
1852 Marine Quality (6)
Dometic (6)
Isotherm (6)