Fri frakt vid köp över 1000 kr
Över 55 000 nöjda kunder på nätet
Snabb leverans, 1-2 arbetsdagar
Kundvagn 0 kr (0)
Hem International
Filtrera efter Rensa filter
Filtrera efter Kategori Rensa filter
Bottenfärg 14
Grundfärg 10
Lackfärg 8
Fernissa 7
Rengöring, Polish 5
Rengöring, Cleaner 3
Plast och glasfiber, epoxi 3
Rengöring, Vax 2
Textil och kapell, impregnering 1
Rengöring, Snäckborttagare 1
och glasfiber, polyester 1
Bets 1
Klar

International

I över hundra år har International Paint skapat de mest innovativa färgerna för att skydda, försköna och förbättra alla typer av båtar. Var du än befinner dig, i vilka vatten som helst runt klotet, kommer du att märka att International Paint erbjuder de mest högkvalitativa båtfärgerna för användning både över och under vattenlinjen. 

Vetenskaplig expertis är hjärtat i vår verksamhet. Vi avsätter mer personal, teknik och investeringar till våra forsknings- och utvecklingsprogram än någon annan tillverkare av båtfärger i världen.

International arbetar hängivet för att leverera välbeprövade lösningar som skyddar och förskönar din båt samt minskar underhållsbehovet.

Oavsett om vi befinner oss i labbet och forskar och utvecklar nya produkter eller om vi är till sjöss och testar våra produkter är vi vårt rätta element. Att få kemin att stämma är livsviktigt för oss, liksom det är att förstå de subtila skillnaderna mellan människor och vatten på olika ställen i världen. Var båtarna än finns är vi i händelsernas centrum och knyter kontakter, löser problem, delar med oss av vår kunskap?

International

Filtrera efter
Sortera efter:
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Visa fler (47)
Logga In
Användarnamn / E-post
Lösenord
Glömt lösenordet