Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Vi upplever leveranssvårigheter p.g.a COVID-19. Din leverans kan därför bli försenad. Läs mer här.

Deeper Smart Sonar Ekolod

Deeper smart sonar är ett bärbart ekolod med GPS, som hjälper dig att hitta fisken! Nu behöver du inte stå i timmar och leta efter fisk utan resultat. Deeper är ett ekolod som du kan fästa i din fiskelina för att hitta fisken. Resultaten ser du i realtid på din mobil. Du väljer mellan apparna "Deeper" och "Fish Deeper", som enkelt laddas ner till din smartphone.

 • Deeper Start

  Deeper START, bär- och kastbart ekolod för sportfiske. Med Deepers användarvänliga Fish Deeper-app kan du enkelt identifiera var fiskstimmen befinner sig. Deepers ekolod är den bästa fiskesökaren när du ska fiska med familj, vänner eller för sportfiske.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Pro & Pro+

  Kartlägg, skanna och fånga med Deeper Smart Sonar PRO & PRO +, och använd den till isfisket på vintern. Denna mångsidiga, kraftfulla fiskesökare skannar ner till 80 meter med sin solida Wi-Fi-anslutning för att skicka detaljerad ekolodsdata.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Chirp+

  Deeper CHIRP + är världens första kastbara GPS-aktiverade ekolod med Wi-Fi som har CHIRP-teknik. Den skarpa klarheten och den extrema noggrannheten gör den idealisk för snabb lokalisering av den specifika arten. Öka fiskeglädjen med Chirp+.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Chirp+ 2

  Fiska som aldrig förr med den skarpa klarheten och extrema noggrannheten CHIRP+ 2, tillsammans med appen Fish Deeper levererar. Planera, logga och analysera dina fiskeresor och skapa dina egna badymetriska kartor.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Isfiske

  Deepers ekolod är perfekta för isfiske. De är bärbara, lätta och har utmärkt målseparation för vertikalt fiske. Deeper PRO/PRO+ och CHIRP+ är utformade för att klara låga temperaturer vilket gör de idealiska för isfiske.
  SE PRODUKTER
 • Tillbehör till Deeper

  Utforksa utbudet av smarta tillbehör till Deeper. Ta ditt fiske till nästa nivå med flexibelt armfäste 2.0, Smartphone-montering, Nattfiskeöverdrag och Deeper vintersmartphone-fodral 2.0. Gör fisket roligare med tillbehör från Deeper.
  SE PRODUKTER
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Kategori
0 valda
Plotter och ekolod (8)
Du har sett 8 utav 8 produkter
Filtrera
Kategori
Plotter och ekolod (8),
Kategori
Plotter och ekolod (8)