Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

Deeper Smart Sonar Ekolod

Deeper smart sonar är ett bärbart ekolod med GPS, som hjälper dig att hitta fisken! Nu behöver du inte stå i timmar och leta efter fisk utan resultat. Deeper är ett ekolod som du kan fästa i din fiskelina för att hitta fisken. Resultaten ser du i realtid på din mobil. Du väljer mellan apparna "Deeper" och "Fish Deeper", som enkelt laddas ner till din smartphone.

 • Deeper Start

  Deeper START, bär- och kastbart ekolod för sportfiske. Med Deepers användarvänliga Fish Deeper-app kan du enkelt identifiera var fiskstimmen befinner sig. Deepers ekolod är den bästa fiskesökaren när du ska fiska med familj, vänner eller för sportfiske.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Pro & Pro+

  Kartlägg, skanna och fånga med Deeper Smart Sonar PRO & PRO +, och använd den till isfisket på vintern. Denna mångsidiga, kraftfulla fiskesökare skannar ner till 80 meter med sin solida Wi-Fi-anslutning för att skicka detaljerad ekolodsdata.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Chirp+

  Deeper CHIRP + är världens första kastbara GPS-aktiverade ekolod med Wi-Fi som har CHIRP-teknik. Den skarpa klarheten och den extrema noggrannheten gör den idealisk för snabb lokalisering av den specifika arten. Öka fiskeglädjen med Chirp+.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Deeper Chirp+ 2

  Fiska som aldrig förr med den skarpa klarheten och extrema noggrannheten CHIRP+ 2, tillsammans med appen Fish Deeper levererar. Planera, logga och analysera dina fiskeresor och skapa dina egna badymetriska kartor.
  LÄS MER OM PRODUKTEN
 • Isfiske

  Deepers ekolod är perfekta för isfiske. De är bärbara, lätta och har utmärkt målseparation för vertikalt fiske. Deeper PRO/PRO+ och CHIRP+ är utformade för att klara låga temperaturer vilket gör de idealiska för isfiske.
  SE PRODUKTER
 • Tillbehör till Deeper

  Utforksa utbudet av smarta tillbehör till Deeper. Ta ditt fiske till nästa nivå med flexibelt armfäste 2.0, Smartphone-montering, Nattfiskeöverdrag och Deeper vintersmartphone-fodral 2.0. Gör fisket roligare med tillbehör från Deeper.
  SE PRODUKTER
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Kategori
0 valda
Plotter och ekolod (9)
Du har sett 9 utav 9 produkter
Filtrera
Kategori
Plotter och ekolod (9),
Kategori
Plotter och ekolod (9)