Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Lagerflytten är igång, vilket tillfälligt resulterar i färre produkter på lager. Läs mer om flytten här.

Fritid & Komfort Flaggor & klockor Båtflaggor

Båtflaggor

Säkerhetsflaggor är ett måste för alla båtar, oavsett om du är en erfaren sjöman eller en nybörjare. Båtflaggor kan användas för att signalera dina avsikter till andra båtar, till exempel om du ska svänga eller backa. De kan också användas för att visa din nationalitet eller för att markera din position i förhållande till andra båtar i närheten.

Det finns många olika typer av flaggor som du kan använda på din båt, inklusive nationalflaggor, säkerhetsflaggor och specialflaggor för olika tillfällen. Nationalflaggor är enklaste att komma ihåg, eftersom de är färgade och formade som de flaggor som används på land. Säkerhetsflaggor är oftast röda eller orange och används för att signalera att du har problem eller behöver hjälp. Specialflaggor kan vara vita med blå ränder och används för att signalera att du är på väg att lägga till i en hamn.

Det är viktigt att du använder rätt flaggor i rätt situation, så att du kan signalera dina avsikter på ett tydligt sätt till andra båtar. Dessutom är det viktigt att du har en bra förståelse för hur flaggor används, så att du kan förstå vad andra båtar signalerar till dig. Genom att följa reglerna för flaggning kan du bidra till att skapa en säker och välordnad miljö på sjön.

Visa mer information om Båtflaggor
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
1852 Marine Quality (3)
Adela Flaggcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)
Du har sett 55 utav 55 produkter
Filtrera
Varumärken
1852 Marine Quality (3), Adela Flaggcenter (21), Lalizas (hellas) Ltd (1), Langkilde & Søn (2),
Varumärken
1852 Marine Quality (3)
Adela Flaggcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)