Stäng
Meny
Kundvagn
Meny
Positiva vibbar i Västervik
Nyheter

Positiva vibbar i Västervik

I Västervik samlas båtentusiaster från hela landet. Det är inte för inget som Västervik i folkmun kallas för "Ostkustens pärla".

Sedan tidigare har vi en av våra återförsäljare - Premium dealers, i Västervik nämligen Marinshopen. Marinshopen som är "proffs på reservdelar och tillbehör", har deras huvudbutik i Stockholm men har även en butik på Pampas Marina i Västervik.

Nu har en nybliven 40-åring också valt att etablera sig i Västervik, nämligen vår Premium dealer Båt o Motor. Båt o Motor, som firar 40 års jubileum, finns i Valdemarsvik idag men tyckte det var dags att utöka verksamheten med ett filial på Barlastudden i Västervik.  I Valdemarsvik är verksamheten ett helhetskoncept med båtförsäljning, tillbehör, service och vinterförvaring. I Västervik däremot kommer verksamheten i huvudsak vara inriktad på båtförsäljning.

Officiell invigning  av Båt o Motors filial i Västervik sker lördagen den 23 mars men de är redan igång med att fylla på med båtar och motorer så butiken är öppen redan nu!

Det känns verkligen som om båtlivet bubblar i Västervik och vi önskar Båt o Motor lycka till med deras satsning.

Läs mer om Båt o Motor på www.batomotor.se
Läs mer om Marinshopen på www.marinshopen.seBåt o Motor


Marinshopen
Share |

Logga In

Är du tidigare återförsäljare hos Watski så ska du nu logga in på www.nautec.se