Stäng
Meny
Kundvagn
Meny
Marstrand Stena Match Cup Sweden 2013
Nyheter

Marstrand Stena Match Cup Sweden 2013

Den 1-6 juli är det dags för årets upplaga av Sveriges största internationella seglingsevent, Stena Match Cup Sweden 2013. Alla besökare är varmt välkomna till en intensiv och spännande vecka i en enastående vacker miljö. Sommarsverige när det är som bäst helt enkelt.

Watski finns på plats hos Ringens Varv som kommer ha många bra erbjudande.

Segling i världsklass, kombinerat med underhållning och aktiviteter för alla åldrar. Stena Match Cup Sweden är en helhetsupplevelse för hela familjen. Marstrands klippor är den perfekta arenan där du följer seglingarna från första parkett. Ibland kommer båtarna så nära land att du nästan kan ta på dem. Blir det för hett i sommarsolen har du Bohusläns bästa bad rakt framför näsan.

Stena är för fjärde året i rad värd för Stena Match Cup Sweden – den tredje deltävlingen i Alpari World Match Racing Tour. I år kommer vi dessutom få se ett Stena Sailing Team på startlinjen. Västkustsonen Johnie Berntsson och hans team seglar i år med Stena som huvudsponsor. Utnämnd som årets svenska seglare 2011 och med många seglingsmedaljer i bagaget siktar Johnie och Stena Sailing Team naturligtvis på en storslagen hemmaseger i år.

– Marstrand är en upplevelse i sig. Under Stena Match Cup Sweden-veckan kryddar vi med nervpirrande seglingsdueller och feststämning på hela ön. Följ seglingarna på dagen och njut av Marstrands folkvimmel och restauranger på kvällen. För många blir det den perfekta starten på sommarsemestern, säger Lovisa Andersson, en av projektledarna för Stena Match Cup Sweden.


Share |

Logga In

Är du tidigare återförsäljare hos Watski så ska du nu logga in på www.nautec.se