Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny
Mathilda testar Crewfit 165N Sport
Mathilda testar

Mathilda testar Crewfit 165N Sport

Denna gången har Mathilda testat flytvästen - Crewfit 165N Sport! Hon hoppar både i vattnet och visar hur man kan byta patron på västen. 

 Se Crewfit 165N Sport här >>

Crewfit är en automatik uppblåsbar flytväst som ger en säker, bekväm och prisvärd lösning för dig som har en segel- eller motorbåt. 

Crewsaver har använt sin kunskap och erfarenhet genom de senaste 30 åren med den nya 3D-tekniken. Resultatet är en flytväst med avancerande och viktiga säkerhetsdetaljer kombinerat med en unik design och passform. 

Crewfit Sports är instegsmodellen i 3D-serien. Detta är en flytväst med maximal komfort i kombination med alla säkerhetskrav som behövs ute på vatten.

Uppblåsbara flytvästar för äldre simkunniga blir allt vanligare. Många tycker att de är smidiga och bekväma. Det är viktigt att lämna in västen för service en gång per år och att regelbundet se till att uppblåsningsanordningen fungerar.

Nackdelen med uppblåsbara flytvästar är att fungerar inte uppblåsningsanordningen har västen ingen flytkraft och risken för drunkningsolyckor ökar. I bruksanvisning och information i västen finns det anvisningar om hur västen ska användas, underhållas och kontrolleras:

  • Kontrollera regelbundet att gaspatronen är oanvänd (skruva ur patronen och se efter att den är operforerad).
  • Byt sensor en gång om året.
  • Blås upp västen och kontrollera att den är tät.
  • Dessutom bör du lämna in västen för service en gång per år, förslagsvis där du köpte den.


Share |