Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

SENASTE NYTT! Båtfeber, erkänd som sjukdom - läkare kan ordinera tid för sjösättning som botemedel!

Båtfeber, ett tillstånd som kännetecknas av en stark önskan att befinna sig på en båt, har nyligen erkänts som en sjukdom av medicinska experter. Tillståndet, som tidigare inte var erkänt, har drabbat många båtentusiaster under åren och orsakat allt från lätt obehag till mer allvarliga symtom som upprepade drömmar om båtlivet eller båtlivsaktiviteter, hos vissa personer.

Men nu finns det en lösning för alla båtfeber-sjuka där ute - läkare kan ordinera tid för sjösättning som botemedel. Forskning har visat att tillbringa tid på vattnet kan ha positiva effekter på både fysisk och mental hälsa, så detta botemedel kan vara precis vad som behövs för att bekämpa båtfeber.

"Vi är glada över att kunna hjälpa våra patienter som lider av båtfeber genom att ordinera tid för sjösättning", säger Dr. Wat Skison, en ledande forskare inom området. "Vi tror att det här kan vara ett effektivt sätt att bekämpa symtomen och hjälpa människor att må bättre."

Så om du misstänker att du lider av båtfeber, kontakta din läkare och be om en ordination för sjösättning.

Vad beror båtfeber på?

Båtfeber är ett tillstånd som kan drabba personer som har en passion för båtliv. Tillståndet kan bero på en kombination av faktorer, inklusive en stark känsla av frihet och avkoppling som ofta associeras med att vara på vattnet, en önskan att utforska nya destinationer och uppleva äventyr, samt en känsla av samhörighet med andra båtentusiaster. Det kan också bero på en önskan att koppla av från vardagens stress och rutiner och hitta ett sätt att återansluta med naturen och elementen. Båtfeber kan vara ett tecken på en djupare passion eller längtan efter äventyr och utforskning, och kan drabba både erfarna och nya båtägare.

Symtom för båtfeber

- En oemotståndlig önskan att spendera tid på vattnet.

- Svårighet att koncentrera sig på annat än båtrelaterade aktiviteter.

- Upprepade drömmar om båtlivet eller båtlivsaktiviteter.

- Ökad känslighet för ljud, lukter och synintryck relaterade till båtliv.

- Känsla av isolering eller alienation från människor som inte delar samma passion för båtliv.

- Sömnstörningar och sömnproblem på grund av tankar på båtliv eller en oemotståndlig längtan efter att vara på vattnet.

- Överdriven planering och förberedelser för båtrelaterade aktiviteter även när de är långt borta i tid.

April, april!! Det är smärtsamt att höra ibland. Vissa april-skämt vill man helt enkelt ska vara sanna.. Vi är ledsna över att behöva göra dig besviken, genuint ledsna. Båtfeber som sjukdom finns fortfarande inte även om det onekligen känns som det efter en lång, lång vinter.

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord