Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

BÅTSEMESTER - UPP TILL 32% PÅ DE BÄSTA SOMMARPRODUKTERNA - KLICKA HÄR

10 saker som gör sommaren på båten ännu bättre

Vad är det bästa sättet att njuta av sommaren? En sommarresa på vattnet! Se tio saker som gör ditt nästa båtäventyr ännu bättre!

1. Grill & chill

Få ut det bästa av sommaren och grilla ombord på båten. Det finns många bra grillar som är lämpliga att ha i båten och som till och med kan monteras på räcken, så de tar minimalt med utrymme. Då finns det ännu mer utrymme för grillglädje!

2. Keep it cool

Trött på varma burkar och ljumma drycker på båten? Ett kylelement är inte bara nödvändigt för att hålla dina drycker kalla, utan också för mat och naturligtvis det viktigaste - snacks!

3. Tort och gott

En sak som lätt kan förbises, men som du inte får glömmas - En bra drybag. Optimalt för utflykter på båten eller andra expeditioner i vattnet, och ser till att hålla din telefon, plånbok och kamera fin och torr när den inte används.

4. Bra ljud ombord

Många seglar iväg för att undkomma liv och rörelse på land och njuta av den frihet och avkoppling som havet ger. Lite bakgrundsmusik eller en bra film på TV: n kan hjälpa till med den känslan av avkoppling.

5. Glöm inte badhandduken

Du kan aldrig ha för många handdukar ombord - eller filtar! Bra att torka sig i, efter ett dyk i vågorna, eller för att hålla dig och din besättning varma under de svala kvällarna.

6. Ut och fiska

Fiske är det perfekta sättet att varva ner och njuta av de långa sommardagarna. Det är också ett bra sätt att aktivera och underhålla barnen! En upplevelse för hela familjen.

7. Högsta komfort

Dra inte ner på komforten bara för att du är ute med båten! Det är speciellt viktigt att komforten ombord är högprioriterat om du skall ut till sjöss under en längre tid.

8. Roligt på vattnet

Ha en rolig sommar ute vid vattnet! Skaffa dig vattensportutrustning och ha roligt med hela familjen. Oavsett om du föredrar den tystare SUP-brädan eller är mer aktiv med vattenskidor eller wakeboard, är vattensport för alla!

9. Kom ihåg säkerheten

Sommaren är högsäsong för båtturer. Det måste finnas flytvästar ombord varje gång du skall ut med båten. Då är alla ombord säkrade och du kan njuta av turen med gott samvete. Även när du utövar vattensporter är det alltid en bra idé att ha en väst!

10. Ström ombord

Sist men inte minst - strömförsörjning! Det tar lite energi att hålla allting igång, så se till att ha ett fungerande system.