Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Stora projekt och stora drömmar

Storköpsoffert

Stora projekt och stora drömmar, det älskar vi på Watski. Vi erbjuder därför våra kunder möjligheten att begära offert på köp över 20 000 kr. Det innebär att du får ett skräddarsytt erbjudande från oss som slår det mesta. Det bästa är att offerten är helt personlig och anpassad för just dig och ditt projekt.

Vi är produktspecialister

Vårt åtagande tar dock inte slut där. Vi är specialister på vårt område och sitter redo för att ge dig tips och råd om ditt projekt. Du kanske behöver hjälp med att välja vilken plotter du ska ha, vilket typ av ankare du ska välja eller vilken bottenfärg som är bäst lämplig för din båt. Vi hjälper dig så långt vi kan, tills du känner dig trygg med produkterna till din båt.

Sist men inte minst, på Watski har du alltid efterköpssupport. Det innebär att du kan kontakta oss efter ditt köp om du behöver hjälp med att tyda instruktionsboken, behöver råd vid montering eller andra utmaningar som kan uppstå.

Att begära offert hos oss är busenkelt:

1. Bli medlem / Logga in i vår kundklubb

2. Klicka på Mina offerter

3. Klicka på skapa

4. Fyll i artikelnummer och antal

5. När du nått beloppsgränsen och är klar: Klicka på skicka

6. Du får ett mejl inom tre arbetsdagar med ett svar på din offertförfrågan

Visste du: Vi har prismatchat våra ordinarie priser då vi alltid vill att du ska känna dig trygg på att du gör en rättvis och schysst affär hos oss.

Bli medlem / Logga in