Kliv ombord på samma Watski - men med nytt utseende

Du kanske har lagt märke till att det inte riktigt ser ut som det brukar på Waski.se? Vi har skaffat en ny kostym! Med nya färger, design och flera uppdateringar kommer du som kund få en smidigare och enklare köpupplevelse.

En av de största nyheterna som också förenklar för dig som kund är vår uppdaterade filterfunktion; nu är det ännu enklare att hitta rätt produkt. Denna funktion är kontinuerligt under utveckling och blir bara bättre och bättre med tiden. Vår produktinformation är utökad med varumärke, film och produktmärkningar. Watski.se blir helt enkelt ännu snabbare och bättre.

Nytt lager - snabbare leveranser

I oktober flyttade vi till ett nytt tredjepartslager som förutom snabbare leveranser även innebär större kapacitet och plats för tusentals nya produkter för ditt marina friluftsliv. Våra produktchefer kommer besöka de stora inköpsmässorna och vi ser fram emot att presentera nyheter från både befintliga och nya varumärken. Numera har vi blixtsnabba leveranser och lägger du din order innan klockan 12.00 så skickar vi ditt paket samma dag.

Watski Kundklubb

I början av nästa år kommer vi också göra om vår kundklubb!

För dig som kundklubbsmedlem vill vi ge extra förmåner och förhandsinformation. Du kommer på ett enkelt sätt kunna se dina beställningar, spåra ditt paket och lämna omdöme på dina produkter. Allt kommer att paketeras i en ny och mer användarvänlig design. Vill du inte missa våra nyhetsbrev? Efter årsskiftet skickar vi endast till kundklubbsmedlemmar. 

Välkommen ombord på Watski 2.0!

Vill du gå med i vår kundklubb? Bli medlem
?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord