Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Deeper Smart Sonar Start

Deeper Smart Sonar Start är den första modellen i Deeper-serien av bärbart ekolod som ansluts trådlöst till din telefon och låter dig se hur det ser ut under vattenytan. Produkterna från Deeper fungerar för iOS (Iphone) och Android och är främst utformade för fiske, men som med andra ekolod fungerar de för att studera botten och fiskbeståndet i allmänhet. Deeper Smart Sonar Start kan användas från en båt eller knytas på en fiskelina och sedan kastas i vattnet om du fiskar från land.

Deeper Smart Sonar Start passar till väldigt många olika typer av fiske, både från land, båt. Modellen är gjord för dig som inte behöver alla funktioner som de tyngre modellerna har utan vill ha en enkel modell som ger den viktigaste informationen. Enheten tål inte saltvatten utan ska enbart användas i sötvatten, Deepers andra modeller tål saltvatten. 

Wifi
Deeper Smart Sonar Start ansluts till din telefon via Wi-fi istället för bluetooth som många andra portabla produkter, detta för att Wi-fi har bättre räckvidd och på detta viset har man upp till 50m räckvidd.

Funktioner som hjälper dig att hitta fisken
Fish Deeper-appen innehåller funktioner som hjälper dig att enkelt planera din nästa stora fisketur. Deeper Smart Sonar Start har ett kraftfullt 40 ° ekolod som skannar ner till 50 meter och visar bottenstrukturen. Dessutom finns det Wifi-anslutning som ger dig snabbare dataöverföringar och en stabil anslutning på upp till 50 m, så att du aldrig missar en fiskeplats.

Deeper Smart Sonar Start är perfekt för...

Familjer & Vänner
Deeper START fisksökare visar både var fisk finns och bottenvegetationen så dina barn inte bara hittar fisk, utan samtidigt också lär sig mer om natur och vetenskap. Det skapar spänning, får barnen att välja utomhuslivet och motiverar dem. Samtidigt kan du njuta av att du gjort er ”familjetid” till en härlig upplevelse för er alla. 

Det är inte bara perfekt för familjer, utan går bra att använda med dina vänner. Oavsett om ni är en grupp på två eller tio, hjälper Deeper Smart Sonar Start er att hitta den perfekta fiskeplatsen. Då kan du spendera mer tid på att fånga och jämföra fisk samt koppla av med vänner. Att fiska på natten är inga problem med START:s automatiserade blinkande lampor.

Nöjesfiskare
Oavsett om du gillar en helg full av aktivitet eller bara behöver lite egentid, så passar Deeper START fisksökare dig perfekt. Den visar var fisk finns samt visar bottenstrukturer och vegetation så du inte behöver lägga så mycket tid på att leta, utan får mer tid till avkoppling och att faktiskt fånga fisk.

Läs mer om Deeper Smart Sonar Start på Deeper Sonars webbplats.