Watski Logo Light
Sökförslag
Visar av produkter
Visa alla

Deeper Smart Sonar Start

Deeper Smart Sonar Start är perfekt för...

Familjer & Vänner
Deeper START fisksökare visar både var fisk finns och bottenvegetationen så dina barn inte bara hittar fisk, utan samtidigt också lär sig mer om natur och vetenskap. Det skapar spänning, får barnen att välja utomhuslivet och motiverar dem. Samtidigt kan du njuta av att du gjort er ”familjetid” till en härlig upplevelse för er alla. 

Det är inte bara perfekt för familjer, utan går bra att använda med dina vänner. Oavsett om ni är en grupp på två eller tio, hjälper Deeper Smart Sonar Start er att hitta den perfekta fiskeplatsen. Då kan du spendera mer tid på att fånga och jämföra fisk samt koppla av med vänner. Att fiska på natten är inga problem med START:s automatiserade blinkande lampor.

Nöjesfiskare
Oavsett om du gillar en helg full av aktivitet eller bara behöver lite egentid, så passar Deeper START fisksökare dig perfekt. Den visar var fisk finns samt visar bottenstrukturer och vegetation så du inte behöver lägga så mycket tid på att leta, utan får mer tid till avkoppling och att faktiskt fånga fisk.

Läs mer om Deeper Smart Sonar Start på Deeper Sonars webbplats.

?
Kundvagn
Logga in
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem
Redan medlem? Logga in här för att ta del av fördelarna
Glömt lösenordet
Fyll i din email nedan så skickar vi instruktioner till din email på hur du återställer ditt lösenord