Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Deeper Smart Sonar Pro & Pro+

Deeper Smart Sonar Pro och Pro+ är mellanmodellerna i Deepers serie av bärbara ekolod. De ansluts trådlöst till din telefon och låter dig se hur det ser ut under vattenytan. Produkterna från Deeper fungerar för iOS (Iphone) och Android och är främst utformade för fiske, men som med andra ekolod arbetar de för att studera botten och fiskbeståndet i allmänhet. Deeper Pro och Pro+ kan användas från en båt eller knytas på en fiskelina och sedan kastas i vattnet om du fiskar från land.

Deeper Smart Sonar Pro & Pro+ lämpar sig för många olika typer av fiske, både från land, båt eller isfiske. Modellen finns i två varianter, med eller utan GPS. Om du väljer modellen Pro+ har du möjlighet att göra batymetriska kartor (undervattenskartor) även från land och för det behövs GPS-mottagaren.

Wifi
Deeper Smart Sonar Pro & Pro+ ansluts till din mobil via WIFI i stället for bluetooth som många andra portabla produkter. Detta för att Wi-fi har bättre räckvidd och på detta viset har man upp till 100m räckvidd. Den är även utrustad med termometer för att se vattentemperaturen. 

Fiska som ett proffs med Deeper Smart Sonar Pro eller Pro+


Deeper Smart Sonar Pro
är perfekt att använda från båten, kajaken eller från land. Trolla, kartlägg, skanna och fånga med Pro eller använd den som flasher för isfiske på vintern. Den här mångsidiga, kraftfulla fisksökaren skannar ner till 80 m med hjälp av sin orubbligt stabila WiFi-anslutning och skickar detaljerade ekolodsdata direkt till din smartphone eller surfplatta.

Deeper Smart Sonar Pro+
är den enda fisksökaren på marknaden som kan skapa batymetriska kartor från land. Bara att kasta ut, veva in och skapa detaljerade kartor live på din smartphone-skärm. PRO+ har en kasträckvidd på 100 m, vilket är längre än någon annan kastbar fisksökare. Dessutom skannar den ner till 80 m – det är 30 m djupare än någon annan trådlös fisksökare. Nu finns ingenstans för fisken att gömma sig.

Läs mer om Deeper Smart Sonar Pro eller om Pro+.