Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Black Week 22-29/11 - Fantastiska erbjudanden på båttillbehör!

Deeper Smart Sonar Chirp+ 2


Deeper Smart Sonar Chirp+ 2 är det mest kraftfulla kastbara ekolodet i Deeper-serien. Med en mätseparation på 1 cm kan du identifiera specifika fiskarter bland betesfisk och växtbeklädd botten. Precisionen i ekolodsavläsningarna gör att du kan fiska så nära som 15 cm från vattenytan. Ekolodet är så pass kraftfullt att du kan skilja på botten och fisk på djup ner till 100 meter.

CHIRP+2 kan kastas upp till 100 meter med stabil uppkoppling till din smartphone via sitt eget-genererade Wi-Fi. Detta gör att du inte behöver vara uppkopplad mot internet när du fiskar med Chirp+ 2. Den kompakta storleken gör ekolodet lätt att förvara i fiskelådan eller i fickan.

Upptäck fiskens position genom att skanna ett område med en bred vidvinkelstrålning på 47 ° (100 kHz). Använd den mellersta strålningsvinkeln på 20 ° (240 kHz) för att sikta på favoritplatsen du har hittat. Genom att använda den extremt detaljerade 7 ° (675 kHz) smala strålningsvinkel kan du fokusera på din hot spot.

Fiska längre utan att behöva bekymra dig för laddning med CHIRP+ 2. Ekolodet har en batteritid på otroliga 15 timmar och en laddningstid på enbart 2!

Ett ekolod för alla årstider


Fiska med Deeper CHIRP+ 2 oavsett årstid eller tid på dygnet, fiska från båten, kajaken eller ta med ekolodet till isfisket.

Kajak/Kanot – Montera det flexibla armfästet på din kajak, kanot eller båt. Ingen borrning, kablar eller batterier krävs.

Båtfiske – Idealt för små båtar. Kasta från eller dragga efter båten. Håll jämn och låg hastighet på 3 km/h för exakta ekolodsavläsningar eller kasta ut till svåråtkomliga platser.

Isfiske – Chirp+2 har gjort isfiske till en lättare sport. Borra ett hål och analysera platsen på ett snabbt och enkelt sätt. Släpp ner draget och ryck till när din målart är på väg att hugga.

Landfiske – Kast ut ekolodet och veva in för att göra en analys av bottenstrukturen. Kartlägg din favoritsjö och märk ut ''hot spots''.