Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Black Week 22-29/11 - Fantastiska erbjudanden på båttillbehör!

Deeper Smart Sonar Chirp+


Deeper Smart Sonar Chirp+ är flaggskeppet i Deepers serie med portabla ekolod som trådlöst ansluts till din telefon och ger dig möjlighet att se hur det ser ut under ytan. Deepers produkter funkar till iOS och Android och är i huvudsak framtagna för fiske men precis som andra ekolod så funkar de för att studera botten och fiskar generellt. Den kan både användas från båt eller så kan man knyta den på fiskespöt och kasta iväg den ifall man fiskar från land. 

Chirp är utrustad med funktionen "Fast charge" / snbbladdning - 80% på 45 minuter, 100% på 75 minuter.

Deeper Smart Sonar Chirp+ passar till väldigt många olika typer av fiske, både från land, båt eller is. Det är Deepers bästa enhet med flest funktioner och bäst ekolodsgivare.

Chirp ekolodteknik


Ett traditionellt ekolod sänder ut en enda frekvenspuls åt gången. CHIRP ekolod (Compressed High Intensity Radiated Pulse) skiljer sig genom att den sänder ut ett kontinuerligt flöde av frekvenser som sträcker sig från låg till hög. Det gör att ekolodsavläsningarna blir mycket tydligare med högre upplösning än hos traditionella ekolod. Chirps avancerade ekolodsteknik visar föremål under vattenytan med en precision ner till 1 cm! Detta ger dig möjlighet att få en otroligt detaljerad bild av botten och fisken som finns i vattnet.

Ekolodet i enheten är så väl kalibrerat att det klarar djup upp till 100 meter och så grunt som 15 cm, vilket borde täcka de flesta behoven.

3 konvinklar / GPS

Deeper Smart Sonar Chirp+ har tre olika konvinklar beroende på om man vill skanna brett eller smalt. Använd den breda för att kartlägga fisk i ett större område och flytta sedan till mittfrekvensen för att få en mer exakt position för fisken. Den smala frekvensen är perfekt för isfiske.

Chirp-modellen är utrustad med inbyggd GPS, så den har alltid kontroll över din position. Den ger dig möjlighet att skapa batymetriska kartor (undervattenskartor) som lagras så att du senare kan titta på dem med din telefon. Då kan du sitta hemma i vardagsrummet och planera din nästa fisketur. Du kan också markera specifika platser på kartan inför nästa gång du ska ut och fiska.

Läs mer om Deeper Smart Sonar Chirp + på Deeper Sonars webbplats.