Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

VVS & Beslag VVS Septiktank

Septiktank

En septitank på en båt är en tank som används för att samla och lagra avloppsvatten från toaletter och andra sanitära anläggningar ombord. Dessa är viktiga för att säkerställa att avfallshantering på båten sker på ett miljövänligt och hygieniskt sätt, och att avfallet inte släpps ut i vattnet.

Våra septitankar finns i olika storlekar för att kunna matcha utrymmet ombord på alla båtar. Septitankar kan köpas med eller utan maceratorpump. En maceratorpump kan bryta ner avfallet i mindre bitar innan det pumpas ut, vilket kan göra det enklare att hantera och transportera avfallet. När tanken blir full måste innehållet pumpas ur. Detta sker på särskilda platser eller att en pumpbil kommer för att pumpa ut innehållet. Detta är en nödvändig för att undvika förorening av vattendrag och för att upprätthålla en god hygien ombord.

Att ta hand om septitanken på en båt kräver en del ansvar från båtägaren. Det är viktigt att ha rätt utrustning och att följa lokala regler och bestämmelser för hantering av avfall. Det är också en bra idé att ha en regelbunden underhållsrutin för att säkerställa att septitanken fungerar som den ska och för att undvika problem som kan uppstå när man är ute till sjöss.

Det är viktigt att välja den rätta typen av septitank för din båt, baserat på dina behov och budget. En septitank med en maceratorpump kan vara dyrare än en utan, men kan vara värt priset om du vill ha en enklare hantering av avfallet ombord.

Visa mer information om Septiktank
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
Albin Pump Marine (1)
Bio Protect (1)
Dometic (1)
Jabsco (2)
Osculati (6)
Roca (1)
Du har sett 20 utav 20 produkter
Filtrera
Varumärken
Albin Pump Marine (1), Bio Protect (1), Dometic (1), Jabsco (2), Osculati (6), Roca (1),
Varumärken
Albin Pump Marine (1)
Bio Protect (1)
Dometic (1)
Jabsco (2)
Osculati (6)
Roca (1)