Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny
Fritid & Komfort Flaggor & klockor Oljelampor

Oljelampor

Oljelampor är en viktig detalj att ha ombord på sin båt, inte minst för mysfaktorn utan även om man skulle råka hamna i en situation där elektriciteten tar slut. Oljelampor ger en säker och pålitlig ljuskälla som inte kräver elektricitet, och finns i en mängd olika storlekar och modeller att välja mellan. Välj en lampmodell som passar just dina behov ombord, oavsett om du behöver en kraftig lampa för att lysa upp en större yta eller en mindre lampmodell för att lysa upp en mindre plats.

Det finns oljelampor med olika brinntider, så se till att välja en lampmodell med en brinntid som passar dina behov. Olika lampor har också olika storlekar på oljekammaren, så se till att välja en lampmodell med en oljekammare som rymmer tillräckligt med olja för att hålla lampan tänd under en längre tid.

Det finns även oljelampor med olika material, så som glas eller metall, vilket gör att du kan välja en lampmodell som passar in på just din båt. Se till att alltid ha en reservolja ombord, så att du alltid har en ljuskälla att falla tillbaka på vid behov.

Med en oljelampa ombord på din båt kan du alltid känna dig trygg och säker, oavsett om du befinner dig på en lugn sjö eller i ruffigare vatten.

Visa mer information om Oljelampor
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
Delite (1)
Du har sett 27 utav 27 produkter
Filtrera
Varumärken
Delite (1),
Varumärken
Delite (1)