Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny
Säkerhetsutrustning Personlig säkerhet Flytväst

Flytväst

På Watski.se erbjuder vi ett stort sortiment av flytvästar. En flytväst är kanske den viktigaste utrustningen att använda när du befinner sig till sjöss. Vi har valt ut ett stort utbud av prisvärda flytvästar från dom kända varumärkena Crewsaver, Viking och Marinepool. Många av flytvästarna är bäst-i-test vinnare och har sedan länge varit favoriter bland båtägare. De moderna flytvästarna som vi säljer idag är smidiga och behagliga att ha på sig, ger viss värme och är ett stort stöd om någon faller överbord.

Skulle du ha sån otur att du eller någon av dina vänner faller överbord, så gör en räddningsväst att du åtminstone har en chans att rädda vederbörande innan de sjunker - och det kan går fort i våra kalla farvatten.

Vilken flytväst ska jag välja?
En flytväst som är klassad enligt 50N-standarden lämpar sig bra till vattensport eller till de flesta tillfällen i ditt båtliv. 50N innebär att västen håller dig flytande med god marginal men vänder dig inte på rygg eller håller upp ditt huvud. Denna typen av väst lämpar sig därmed enbart om du är simkunnig samt om du väger mer än 25 kg. Väljer du en väst med 100-150N-standarden är testade och designade för att vända bäraren och hålla huvudet ovanför ytan, 

Visa mer information om Flytväst
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
1852 Marine Quality (4)
Helly Hansen (25)
Musto (3)
Spinlock (31)
Du har sett 72 utav 73 produkter
Visa fler
Filtrera
Varumärken
1852 Marine Quality (4), Helly Hansen (25), Musto (3), Spinlock (31),
Varumärken
1852 Marine Quality (4)
Helly Hansen (25)
Musto (3)
Spinlock (31)