Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

Däck, Rigg, Förtöjning & Ankring Förtöjning Fendrar

Fendrar

Fender eller fendert som det även kallas, är ett luftfyllt skydd som man fäster vid relingen på båten. Denna skyddar mot tryck från andra båtar, bryggor eller klippor. Att välja en fender som är lämplig för din båtstorlek är därför viktigt. På Watski hittar du fendrar av hög kvalité och med lång livslängd. 

Våra fendrar är tillverkade för att stå emot det hårda slitage fendern utsätts för under sin livstid. De har förstärkta repöglor och är rotationsgjutna vilket gör att de får en sömlös konstruktion med jämntjocka väggar och därmed enastående kvalité. Fendrarna ska hålla i många år och stå emot mycket vikt för att ge optimalt skydd till din båt. Därför har vi valt att enbart ta in fendrar med en ordentlig ventil som inte ger efter när fendern komprimeras av trycket från båten. 

Hur stora fendrar ska man ha?

Vilken storlek du ska ha på dina fendrar avgörs av storleken på din båt men också av miljön och förutsättningar där du ska förtöja. Se produktsidorna för storlekstabell.

Hur blåser man upp en fender?  

Fendern kan blåsas upp med bollpump eller kompressor om man har ett renblåsningsmunstycke. Det går också fint att använda sig av en cykelpump eller bensinmackens däckpump om du har en ventiladapter. 

Visa mer information om Fendrar
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
Dan-Fender (24)
Polyform (15)
Du har sett 40 utav 40 produkter
Filtrera
Varumärken
Dan-Fender (24), Polyform (15),
Varumärken
Dan-Fender (24)
Polyform (15)