Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

BÅTSEMESTER - UPP TILL 32% PÅ DE BÄSTA SOMMARPRODUKTERNA - KLICKA HÄR

Däck, Rigg, Förtöjning & Ankring Ankring Ankare

Ankare


Dags för Köp av Ankare?

Ett bra ankare ska hålla båten på plats oavsett väder. Det är därför viktigt att välja ett ankare som har rätt form, storlek och vikt. Nedan går vi kort igenom vad som är bra att tänka på när det är dags att köpa nytt ankare.  

Vilket ankare ska man köpa?
Att köpa rätt ankare kan vara svårt då det finns många olika modeller att välja mellan. Det finns ankare som är designade för ankring på specifik havsbotten, sedan finns det ankare som designade att klara av flera olika typer av botten. Då bottenstrukturen skiftar från plats till plats rekommenderar vi att du köper ett ankare som är ett allround-ankare, på så vis slipper du lasta olika ankare ombord på båten. Hos oss hittar du två olika typer av ankare.  

Hur stort ankare behöver man?
Ankarets storlek bestäms av storleken på din båt, vilken typ av ankare du väljer och kanske det viktigaste, hur, var och när du ankrar. Om du enbart ankrar i fint väder för att stanna till och bada behöver ankaret inte vara lika stort som när du ska förankra för t.ex övernattning. Varje leverantör har dock sina egna specifikationer som bör följas för att du ska kunna känna dig trygg under alla väderförhållanden. I dessa fall hittar du information inne på produktsidorna.  

Är du osäker på vilket ankare du ska köpa? Kontakta våra produktspecialister; kundservice@watski.se.

Visa mer information om Ankare
Filtrera
Sortera efter
Popularitet
Senaste
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris Stigande
Pris Fallande
Varumärken
0 valda
Fortress (1)
Lewmar (1)
Rocna (3)
Du har sett 15 utav 15 produkter
Filtrera
Varumärken
Fortress (1), Lewmar (1), Rocna (3),
Varumärken
Fortress (1)
Lewmar (1)
Rocna (3)