Stäng
Meny
Kundklubb
Kundvagn
Meny

Flyttrea - Upp till 80% rabatt på 1000-tals båttillbehör. Klicka här

Höstunderhåll och vinterförvaring

 • Motorkonservering av inombordare

  Varje höst är det är dags att se över båten inför vintern. Vi har gjort en steg-för-steg-guide inför motorkonservering av inombordare.
  SE MER
 • Håll båten torr och fräsch på insidan

  Att hålla båten torr och fräsch på insidan är mycket viktigt. Temperaturskillnader och stillastående luft är ofta upphov till mögel och dålig lukt.
  SE MER
 • Höstservice, upptagning och förvaring av båt

  Båtsäsongens slut närmar sig med stormsteg och för de flesta börjar nog tankarna gå mot höstservice & upptagning.
  SE MER

Några av våra varumärken

WATSKI

Hos Watski hittar du specialistkompetens

Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör och vattensport. Vårt sortiment består av ca 14 000 artiklar från de mest välkända varumärkena inom marinbranschen såsom Garmin, Raymarine, Spinlock, Icom, Whale, International och Musto. I Watskis webbutik hittar du alltid det senaste inom båtutrustning och vi har öppet varje dag, året runt, dygnet runt. Vi arbetar ständigt för att ha så många produkter på lager som möjligt och för att kunna erbjuda en snabb leverans till dig! Vi erbjuder gratis frakt på beställningar över 1 500 kr.

Vi vet att båttillbehör som kommer från bra tillverkare håller längre. Vi vet också att en produkt som ska sitta i en marin miljö oftast utsätts för kraftiga påfrestningar så som solljus, salt, vatten och hårt slitage. Det är därför vi på Watski arbetar tätt tillsammans med våra tillverkare och kan ge dig tillgång till de bästa varumärkena.

Bästa möjliga köpupplevelse

Har du några frågor inför ditt köp? Många av våra anställda är aktiva inom båtliv och svarar mer än gärna på frågor kring båttillbehör och allt som hör båtlivet till. Vår kundservice är alltid tillgänglig till att besvara dina frågor. Du kan kontakta oss via e-post: kundservice@watski.se eller telefon under våra öppningstider. När du väl hittar det du behöver ska det vara enkelt att handla, och du ska få trygg betalning och en snabb leverans. Vi gör vårt bästa för att det ska vara så smidigt som möjligt att handla på watski.se.

För oss är det viktigt att du kan lita på de varor du har köpt hos oss. Därför erbjuder vi 365 dagars returrätt. Vi vill dela med oss av vår erfarenhet och kunskap för att kunna inspirera dig oavsett om du bara ska en härlig sommartur i vår vackra skärgård eller på ett större havsäventyr.

Hos Watski hittar du kvalitet

Vi håller ständig koll på produktutvecklingen och ser till att du alltid kan få tag i både väl beprövade klassiker samtidigt som vi har det senaste nyheterna inom båttillbehör. Oavsett om det är en VHF-radio, förtöjningslinor, vattenskidor eller ett ankarspel vill vi erbjuda dig det allra bästa. Vi välkomnar produkttips om det är något du saknar i vårt sortiment. Vi är nämligen övertygade att om man har rätt utrustning så slipper man många otrevliga överraskningar när man som minst vill ha det.

Watski kombinerar säkerhet, båttrivsel och funktion och då är det extra viktigt att ha produkter som håller måttet. Du är alltid välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst om du inte är nöjd med din mottagna produkt.