Stäng
Meny
Kundvagn
Meny
Pokémon Go-hysterin når båtlivet
Nyheter

Pokémon Go-hysterin når båtlivet

Ingen kan ha undgått Pokémon Go-hysterin!

Pokémon Go har nu mer än 21 miljoner användare varje dag och är enligt uppgift det mest framgångsrika mobilspelet någonsin i USA.

Det innebär också att Pokémon-manin har kommit till båtlivet eftersom en del Pokémons håller till i vattendrag. Därför har BoatUS (Boat Owners Association of The United States) tagit fram tre tips för att spela Pokémon Go i kombination med båtlivet:

1. Var uppmärksam: När du söker efter en "vattenkaraktär-Pokémon" som tex ”Magikarp" så låt styrman eller en vän hantera mobiltelefonen medan kaptenen håller en säker utkik.

2. Håll koll på mobilens batterikapacitet: När man har Pokémon Go igång så minskar batterikapaciteten i mobilen snabbt. Ha med extra Powerbanks så du alltid kan använda din mobil till annan kommunikation t ex vid nödsituationer.

 3. Ha kul och njut av naturen och var helst inte ensam när du söker Pokémons vid vattendrag.


FAKTA: Pokémon Go är ett platsbaserat mobilspel med förstärkt verklighet som utvecklats av Niantic och är utgivet av The Pokémon Company för IOS samt Android. Spelet går ut på att spelare fångar, strider, tränar, och byter virtuella Pokémon som dyker upp ute i den riktiga världen med hjälp av smartphones, GPS och mobilkameran. Det finns mer än 135 Pokemons att fånga. Spelet är gratis att spela, men har extra funktioner att köpa till. I Sverige släpptes spelet den 16 juli.

Slipp få mobilen urladdad - köp en Power bank>>

Share |

Logga In

Är du tidigare återförsäljare hos Watski så ska du nu logga in på www.nautec.se